Waar wij starten, ga jij verder
Waar wij starten, ga jij verder
Waar wij starten, ga jij verder
Waar wij starten, ga jij verder
Waar wij starten, ga jij verder
 
 

Rijlessen

Autorijles nemen en dan….

De eerste autorijles is vanzelfsprekend een kennismaking met de instructeur maar ook met de lesauto. Het is erg belangrijk dat de kandidaat zich op zijn of haar gemak voelt tijdens de rijlessen. Want wie ontspannen rijdt, rijdt beter. Tijdens de eerste autorijles mag je meteen zelf autorijden. Sturen, remmen en, als het kan, komt schakelen ook aan de orde. Dat ligt er een beetje aan hoe goed je eerste rijles gaat en of jij je hier zeker genoeg voor voelt.

In de daarop volgende autorijlessen wordt de lat steeds ietsje hoger gelegd en komen ook de bijzondere verrichtingen aan de orde. Daarbij gaat het om het 25 meter achteruit kunnen rijden, de hellingproef, vooruit en achteruit (in)parkeren, maar ook het kunnen autorijden met behulp van het navigatiesysteem. Verder wordt er aandacht besteed aan het Nieuwe Rijden, het zo zuinig mogelijk omspringen met de dure brandstof om het milieu te sparen.

De vorderingen worden bijgehouden in de Plan-Go app zodat het voor kandidaat en rijinstructeur duidelijk is hoe het met de ontwikkeling van de kandidaat gaat gedurende de verstreken rijlessen. Door veel te oefenen en te herhalen tijdens alle rijlessen wordt je voorbereid op het B-examen. De rijlessen worden bij voorkeur overdag gegeven, maar in overleg is het ook mogelijk ’s avonds te rijden. Er is keuze uit lessen van 1, van 1,5 en van 2 uur.

Ben je overtuigd? Meld je dan snel aan voor je eerste rijles, en stap maar in.Examen doen in Heerenveen of Sneek

Het CBR neemt het rijexamen af in Heerenveen en Sneek. Joure ligt wat dat betreft mooi centraal. Kom je uit Joure en omstreken dan  is de kans groot dat je in Heerenveen examen doet. Maar ben je in Sneek beter bekend en/of kom je uit de omgeving Sneek dan is er altijd de mogelijkheid om het examen in Sneek te gaan doen. In goed overleg komen wij hier samen zeker uit!

Contact

KLAAS BEEKSMA
Rij-instructeur

 
M 06 54 96 69 25
A Dûkdalf 54
8502 CA Joure
E info@autorijschoolbeeksma.nl
W www.autorijschoolbeeksma.nl
B 35 79 100 79 (Rabobank)
IBAN NL32RABO0357910079

Pagina overzicht

Hier vind je alle informatie over de mogelijkheden omtrent aanmelding voor je eerste les...

Hier vind je alle informatie over de prijzen en pakketten die we aanbieden. Daarnaast kun je direct je eerste les plannen...

Autorijschool Beeksma geeft jou inzicht in de lesagenda, je kunt hier heel eenvoudig je eigen les inplannen...

Betrokken zijn, is voor Beeksma een belangrijke voorwaarde om zijn werk goed te kunnen doen...

Image 1 Image 2